Η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται τον Ιανουάριο για Μέσι

Κώστας Τόπας
Η Μάντσεστερ Σίτι επανέρχεται τον Ιανουάριο για Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, μπορεί να αποφάσισε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν παρατάει την υπόθεση του Αργεντινού και στοχεύει τον Ιανουάριο να του καταθέσει πρόταση ώστε να τον κάνει δικό της στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 33χρονος άσος της Μπαρτσελόνα, τον Σεπτέμβρη πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2021, με τον ίδιο να δηλώνει στη συνέχεια πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει, η βρετανική εφημερίδα Telegraph η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του «Λίο» και σκοπεύει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο. Μάλιστα, ετοιμάζεται να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Αργεντινό σταρ και τον Γενάρη να έρθει σε συμφωνία μαζί του, ώστε το καλοκαίρι να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό των «πολιτών».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Ομάρ Μπεράντα, έχει ήδη μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι, τονίζοντας πως ο σύλλογος έχει την οικονομική δυνατότητα για μία τέτοια απόκτηση.

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε σύλλογος στον πλανήτη, θα ήθελε να διερευνήσει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει. Είναι πιθανώς, μια εξαίρεση από τις πιθανές επενδύσεις που θα κάναμε, αλλά ο σχεδιασμός μας έχει γίνει με αυτήν την τρέχουσα ομάδα και εξετάζεται με τις τρέχουσες ευκαιρίες που έχουμε. Για κάθε θέση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να συμβούν τόσα πολλά πράγματα, αλλά, ταυτόχρονα, νομίζω ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε αυτήν την επένδυση, όταν απαιτηθεί».

Πάντως,ο επικεφαλής της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Τουσκέτς, ανέφερε πως οι συζητήσεις του με τους εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του, είναι σε καλό δρόμο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα