Οι προπονητές της Premier League συμφώνησαν για 5 αλλαγές λόγω των πολλών τραυματισμών (pic)

Κώστας Τόπας
Οι προπονητές της Premier League συμφώνησαν για 5 αλλαγές λόγω των πολλών τραυματισμών (pic)

bet365

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Premier League, έκαναν σχεδόν όλους τους προπονητές να συμφωνήσουν πως οι 5 αλλαγές σε έναν αγώνα είναι απαραίτητες.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο τελευταίος που κάλεσε την Λίγκα να αλλάξει τον κανονισμό μιας και όπως είπε οι τραυματισμοί έχουν αυξηθεί κατά 47% σε σχέση με το ίδιο διάστημα στην περσινή σεζόν.

«Δεν πρόκειται μόνο για μία ομάδα αλλά για όλη την Λίγκα. Στην Γερμανία, στην Ισπανία, παντού έχουν πέντε αλλαγές» , τόνισε χαρακτηριστικά.

Φυσικά στο πλευρό του είναι και ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο οποίος είπε: Μπορώ να καταλάβω γιατί οι ομάδες ψήφισαν εναντίον των 5 αλλαγών, αλλά αν κάνεις ένα... βήμα πίσω και σκεφτείς την υγεία των ποδοσφαιριστών, η μόνη λογική λύση είναι να μας δώσουν την δυνατότητα να τους ξεκουράσουμε παραπάνω» ενώ και ο Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι έχει τοποθετηθεί για το εν λόγω ζήτημα: «Δεν μιλάω μόνο για την δική μου ομάδα, αλλά για κάθε παίκτη». ​

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει κι αυτή προβλήματα, καθώς είναι η ομάδα με τους περισσότερους (7) και ο Γιούργκεν Κλοπ είπε πως: «Ο Οκτώβριος είναι σαν τον... Δεκέμβριο, ο Νοέμβριος θα είναι ένας... τυπικός Δεκέμβριος. Ο Δεκέμβριος είναι ακόμα ο... Δεκέμβριος και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κρατήσουμε την ένταση υψηλά λόγω του προγράμματος».

Τέλος θέση για τις πέντε αλλαγές πήρε και ο Κάρλο Αντσελότι:: «Μετά την διακοπή για τις Εθνικές, είχαμε μόνο έναν αγώνα που δεν είναι κάτι άσχημο. Αλλά οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν βαρύ πρόγραμμα και πολλούς τραυματισμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα