Λάμπαρντ: «Είναι... fit και νέος ακόμα ο Τσεχ»!

Λάμπαρντ: «Είναι... fit και νέος ακόμα ο Τσεχ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: «Είναι... fit και νέος ακόμα ο Τσεχ»!

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ εξήγησε την συμμετοχή του Πετρ Τσεχ στην 25άδα της Τσέλσι για τη φετινή Premier League και μόνο ως... λύση ανάγκης δεν τον θεωρεί, αφού τόνισε πως ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είναι σε εξαιρετική κατάσταση!

Ο Τσεχ, επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και άμεσος συνεργάτης του «Φράνκι», ασφαλώς και δεν θα πάρει συμμετοχές, όμως, το όνομά του συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στων υπολοίπων που είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Σταμάτησε ενώ μπορούσε πολύ εύκολα να συνεχίσει με την ηλικία που έχει και τις δυνατότητές του. Προπονείται, προσφέρει ανταγωνισμό, βοηθάει τους υπόλοιπους με την εμπειρία του και λόγω του κορονοϊού φέτος και των εκπλήξεων μπροστά στις οποίες μπορεί να βρεθούμε, ο Πιτ ήταν προφανής λύση.

Ασφαλώς ασχολείται καθημερινά με το πόστο του και τα καθήκοντά του, όμως ξέρουμε ότι αν τον χρειαστούμε στο γήπεδο, θα είναι εκεί» είπε ο Λάμπαρντ!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα