Άρσεναλ - Premier League: Sokratis και Οζίλ έμειναν εκτός 25αδας

Άρσεναλ - Premier League: Sokratis και Οζίλ έμειναν εκτός 25αδας

Gazzetta team
Άρσεναλ - Premier League: Sokratis και Οζίλ έμειναν εκτός 25αδας

bet365

Μετά τον αποκλεισμό από την ευρω-λίστα της Άρσεναλ, ο Μίκελ Αρτέτα άφησε κι εκτός 25αδας για την Premier League Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μεσούτ Οζίλ και όλα δείχνουν πως έχουν παίξει το τελευταίο τους ματς στους Κανονιέρηδες.

Το «κόψιμο» από την λίστα για τα ματς του Europa League ήταν το πρώτο σημάδι ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζονται από τον Μίκελ Αρτέτα. Πλέον, ακόμη και η παραμικρή πιθανότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς της Άρσεναλ εξανεμίστηκε, καθώς ο Βάσκος τεχνικός τους άφησε εκτός και από την 25αδα για την Premier League.

Η εν λόγω λίστα θα παραμείνει ως έχει μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, γεγονός που αφήνει τους δύο παίκτες αποκλεισμένους από τα παιχνίδια πρωταθλήματος κι Ευρώπης για το υπόλοιπο του 2020 αλλά και τις αρχές του νέου έτους.

Ο Γερμανός χαφ είναι ο ακριβότερος παίκτης του ρόστερ των Κανονιέρηδων (σχεδόν 20 εκατ. τον χρόνο) και παρ' όλα αυτά μένει σταθερά εκτός αποστολής από τις 25 Ιουνίου ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δείγμα του ότι αποτελεί ξένο σώμα εδώ και καιρό. Την ίδια ώρα, ο Έλληνας στόπερ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη φετινή σεζόν, ούτε καν στο Carabao Cup και οι προθέσεις του Αρτέτα είναι να τους... ξεφορτωθεί, όπως άφησε να εννοηθεί και μέσα από τις δηλώσεις του για την απόφαση που πήρε:

«Ήθελα να τους το πω πρόσωπο με πρόσωπο. Τους εξήγησα τους λόγους, αλλά αυτός είναι ο περιορισμός και πρέπει να σεβαστούν την απόφασή μου και να προσπαθήσουν να προπονούνται όσο καλύτερα γίνεται, να βοηθήσουν την ομάδα όπως μπορούν σε αυτή την περίοδο μέχρι να δούμε τι θα γίνει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα