Γουέστ Χαμ: Δεν είχε επιστρέψει καμία ομάδα από το 3-0 στο 81'! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γουέστ Χαμ: Δεν είχε επιστρέψει καμία ομάδα από το 3-0 στο 81'! (vid)

bet365

Η Γουέστ Χαμ έγραψε μοναδική ιστορία στα χρονικά της Premier League με την ολική επαναφορά που έκανε στο τελευταίο δεκάλεπτο της απίστευτης αναμέτρησης με την Τότεναμ στο Λονδίνο!

Ποτέ ξανά καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει να κάνει αυτό που πέτυχε η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες το απόγευμα της Κυριακής στην 5η αγωνιστική της φετινής σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Με το σκορ στο 3-0 και με το χρονόμετρο να δείχνει το 81ο λεπτό, έχοντας μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο, καμία ομάδα, όπου κι αν αγωνιζόταν, με όποιες συνθήκες και όση προσπάθεια κατέβαλε, δεν είχε αποφύγει το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αυτό, άλλαξε με την Γουέστ Χαμ να σημειώνει στα χρονικά της Premier League πως επανήλθε από το βαρύτατο σκορ και κατάφερε να πάρεει βαθμό με γκολ στο 82', το 85' και το 94' για το τελικό 3-3 σε ένα... θεότρελο φινάλε στο Tottenham Hotspur Stadium!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα