Λίβερπουλ για Φαν Ντάικ: «Μπαίνει στο χειρουργείο»

Λίβερπουλ για Φαν Ντάικ: «Μπαίνει στο χειρουργείο»

Λίβερπουλ για Φαν Ντάικ: «Μπαίνει στο χειρουργείο»

Μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ντέρμπι με την Έβερτον, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τη Λίβερπουλ να μην αναφέρει για πόσο θα μείνει εκτός αλλά τις αρχικές φήμες να κάνουν λόγο για 7-8 μήνες.

Το σοκ για τη «ζημιά» που υπέστη ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ακόμη δεν έχει περάσει στις τάξεις της Λίβερπουλ, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ολλανδός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ντέρμπι με την Έβερτον.

Οι Reds κινήθηκαν άμεσα μετά το δυσάρεστο περιστατικό και ζήτησαν τη γνώμη ειδικού την Κυριακή, προτού κάνουν την οποιαδήποτε ανακοίνωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι αρχικές φήμες έκαναν λόγο για απουσία 7-8 μηνών από την ενεργό δράση, το προβλεπόμενο διάστημα για έναν τέτοιο τραυματισμό, που θα σήμαινε και το πρόωρο τέλος της σεζόν για τον θηριώδη στόπερ. Ωστόσο, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας χαρακτήρισαν αόριστο τον χρόνο που θα μείνει εκτός, αφήνοντας προς το παρόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προλάβει να επιστρέψει.