Στέρλινγκ: «Ο Αρτέτα έχει μεταμορφώσει την Άρσεναλ»

Κώστας Τόπας
Στέρλινγκ: «Ο Αρτέτα έχει μεταμορφώσει την Άρσεναλ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον τεχνικό της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Σίτι με τους «κανονιέρηδες».

Για περίπου 3,5 χρόνια ο Ισπανός τεχνικός, ήταν στο πλάι του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Σίτι, προτού μετακινηθεί στην Άρσεναλ, τον Δεκέμβρη του 2019. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, κλήθηκε να μιλήσει για τον Αρτέτα, τονίζοντας πως έχει μεταμορφώσει την ομάδα του Λονδίνου, προς το καλύτερο.

«Είναι ένας άνθρωπος του οποίου ο λόγος περνούσε αρκετά εδώ, ο προπονητής τον εμπιστευόταν και είχε μεγάλη επιρροή στους παίκτες και στην ομάδα. Οπότε ήξερα πως όταν πήγε στην Αρσεναλ θα ήταν μία σπουδαία ευκαιρία για εκείνον, αλλά και για να εφαρμόσει αυτά που θέλει.

Είναι ένας άνθρωπος που θα πατήσει πόδι και δεν θα αφήσει κάποια πράγματα να περάσουν, όπως βλέπετε με τους παίκτες της Αρσεναλ. Γνωρίζουν πως αν δεν τρέξουν πως δεν θα παίξουν, μπορείς να δεις τις αλλαγές που έχει φέρει. Όλοι γνωρίζαμε και πριν τον Μικέλ το ποδόσφαιρο που μπορούσαν να παίξουν, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου δεν ήταν τόσο σκληροί όσο τώρα με τον Μικέλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός των Πολιτών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα