Αγουέρο: «Με τον Μέσι είμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι αλλά παραπονιέται πολύ» (vid)

Κώστας Τόπας
Αγουέρο: «Με τον Μέσι είμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι αλλά παραπονιέται πολύ» (vid)

bet365

Οι σχέσεις του Κουν Αγουέρο με τον Λιονέλ Μέσι είναι κάτι παραπάνω από καλές. Αυτό άλλωστε φάνηκε κι από τις τελευταίες δηλώσεις του επιθετικού της Σίτι για τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Santo Sábado», ο Αγουέρο μίλησε για το πως περνάει τον χρόνο του όταν βρίσκεται μαζί με τον φίλο του, Μέσι, τονίζοντας πως ο 33χρονος άσος των «μπλαουγκράνα», παραπονιέται συνεχώς.

«Με τον Μέσι είμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι. Είναι αυτός ο οποίος παραπονιέται συνέχεια. Οταν είμαστε μαζί στην Εθνική και στο ίδιο δωμάτιο, εγώ κοιμάμαι πάντα με ανοικτή τηλεόραση. Το πρωί πάντα θα ακούω τον Μέσι να παραπονιέται γι' αυτό. Πάντα θέλει να κάνει τα πράγματα πολύ γρήγορα. Δεν ησυχάζει ποτέ. Για παράδειγμα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στις 19:30 και τρώμε στις 21:00. Υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Αλλά ο Μέσι, μπαίνει για ντους κι είναι έτοιμος για το δείπνο. Εγώ από την άλλη ξαπλώνω και μιλάω στο τηλέφωνο. Μου φωνάζει να ετοιμαστώ και να πάμε για φαγητό. Δεν του αρέσει να πηγαίνει αργά, θέλει να φτάνει από τους πρώτους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κουν Αγουέρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα