Χάβερτς: Πρώτο χατ-τρικ καριέρας και... πρώτη «γεύση» από τον καλό του εαυτό (vids)

Χάβερτς: Πρώτο χατ-τρικ καριέρας και... πρώτη «γεύση» από τον καλό του εαυτό (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Χάβερτς: Πρώτο χατ-τρικ καριέρας και... πρώτη «γεύση» από τον καλό του εαυτό (vids)

bet365

Εμφάνιση που θα τον βοηθήσει ν' αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να... πάρει μπρος στη νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Κάι Χάβερτς στο 6-0 της Τσέλσι επί της Μπάρνσλεϊ. Πρώτο χατ-τρικ καριέρας, έχει από κοντά τους Λεβαντόφσκι, Μέσι και Κριστιάνο!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μόλις στο τρίτο του παιχνίδι με τη μπλε φανέλα έδειξε πόσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ και ήδη έχει αρχίσει να βρίσκεται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο με τον Τάμι Άμπραχαμ.

Στο ματς του 3ου γύρου του Carabao Cup, ο Χάβερτς έπαιξε στα 66 λεπτά της αναμέτρησης της Τετάρτης και κατάφερε να πετύχει το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και να παρουσιάσει εικόνα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Ο Χάβερτς, στην πρεμιέρα του στην Premier League απέναντι στην Μπράιτον... ψαχνόταν, έπειτα κόντρα στη Λίβερπουλ πάλι είχε μπερδευτεί με τη θέση του στο γήπεδο και δεν είχε τόσο καλή συνεργασία με τους γύρω του, όμως, το ματς του αγγλικού League Cup με την υποδεέστερη Μπάρνσλεϊ τον βοήθησε ώστε να βρει πιο γερά πατήματα στο γήπεδο.

Και στα τρία γκολ που πέτυχε, ο Τάμι Άμπραχαμ του έχει κάνει εκπληκτικές ενέργειες, αφήνοντας τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του στο πρώτο, κάνοντας ασίστ με τακουνιά στο δεύτερο και πετώντας του τη μπάλα στον κενό χώρο στο τρίτο, με το οποίο ο Γερμανός ολοκλήρωσε το πρώτο χατ-τρικ της επαγγελματικής του καριέρας.

Συνολικά είχε 88,1% επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 4 επιτυχημένες ντρίμπλες, 9 κερδισμένες μονομαχίες, 5 τάκλιν, έφτιαξε 2 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, είχε και μια 1 ασίστ, ενώ στο rating των 66' που βρέθηκε στο χορτάρι, πήρε 10 και φυσικά αναδείχθηκε ο Man of the Match!

«Είμαι τρομερά ικανοποιημένος με τον Χάβερτς, έκανε τα πάντα από αυτά που ήθελα να δω από εκείνον στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι είναι παίκτης που δεν έχει κάνει και προετοιμασία... Ήταν μια καλή ευκαιρία και για εκείνον ώστε να δει τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και πως να κινούμαστε όταν δεν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας.

Έκανε το τάκλιν για να πάρουμε την κατοχή στο γκολ του Μπάρκλεϊ και γενικότερα είχε ελευθερία στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να έχει κι άλλες τέτοιες θετικές βραδιές με την ομάδα» σχολίασε ο Λάμπαρντ για τον Χάβερτς που πλέον έχει συμμετοχή σε 26 γκολ μέσα στο 2020 (18 δικά του και 8 ασίστ) όντας πίσω μονάχα από τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (35), Λιονέλ Μέσι (32) και Κριστιάνο Ρονάλντο (31) στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα