Μουρίνιο: «Ευτυχισμένος ο Ζιντάν που έφυγε ο Μπέιλ, ευτυχισμένος και εγώ που τον έχω εδώ»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ευτυχισμένος ο Ζιντάν που έφυγε ο Μπέιλ, ευτυχισμένος και εγώ που τον έχω εδώ»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο περιμένει πως και πως να έχει τον Γκάρεθ Μπέιλ στην διάθεσή του, ενώ για την «υπόθεση Ντέλε Άλι» δεν δίστασε να «καρφώσει» με τον τρόπο του τον Άγγλο διεθνή μέσο.

Σχεδόν τα πάντα στη Τότεναμ κινούνται γύρω από τον Γκάρεθ Μπέιλ, παρ' ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δίνει τη Πέμπτη (24/09, 21:00) στα Σκόπια νοκ άουτ αγώνα με την Σκεντίγια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τους Σκοπιανούς, ο Πορτογάλος προπονητής είπε ότι «δεν μίλησα με τον Ζινεντίν (σ.σ. Ζιντάν), αλλά πιστεύω ότι είναι ευτυχισμένος που έφυγε (σ.σ. ο Μπέιλ) και εγώ είμαι ευτυχισμένος που είναι εδώ. Ο Γκάρεθ είναι ευτυχισμένος που είναι εδώ. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να μπορεί να μείνει μαζί μας. Είναι πολύ ευτυχισμένος και η ευτυχία είναι πολύ σημαντική στην ζωή και στο ποδόσφαιρο».

Για τον Ντέλε Άλι και τον... παραγκωνισμό του, ο Μουρίνιο υποστήριξε ότι «πάντα έχω πει ότι ο Ντέλε θα έχει την ευκαιρία του. Ταξίδεψε μαζί μας. Θα έχει την ευκαιρία να αποδώσει και το σημαντικό είναι να το κάνει».

Με την γνωστή του... βιτριολική ευφράδεια, ο Πορτογάλος πρόσθεσε για τον Άγγλο διεθνή μέσο ότι «υπάρχει μια τάση πως, όταν ένας παίκτης αποδίδει ή δεν αποδίδει, είναι ευθύνη του προπονητή γιατί του έδωσε ή όχι ελευθερία κινήσεων. Πάντα ένιωθα ότι το 99% της ευθύνης είναι των ποδοσφαιριστών. Εγώ, μαζί με το τιμ που δουλεύουμε με τον παίκτη, έχουμε ένα 1% ευθύνη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα