Μαρτίνες: «Νιώθω λες και πέτυχα χατ-τρικ με το πέναλτι που απέκρουσα»

Μαρτίνες: «Νιώθω λες και πέτυχα χατ-τρικ με το πέναλτι που απέκρουσα»

Κώστας Τόπας
Μαρτίνες: «Νιώθω λες και πέτυχα χατ-τρικ με το πέναλτι που απέκρουσα»

bet365

Ονειρικό ντεμπούτο πραγματοποίησε το τελευταία μεταγραφικό απόκτημα της Αστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να νικήσει με λιγότερο παίκτη από το 12', αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε πέναλτι στο 0-0 και εν συνεχεία η Άστον Βίλα την τιμώρησε, ξεκινώντας νικηφόρα τη σεζόν (1-0).

Μετά από αυτή την εμφάνιση ο Αργεντινός πορτιέρε δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος, τονίζοντας πως γι' αυτόν όταν κρατάει ανέπαφη την εστία του είναι σα να πετυχαίνει χατ-τρικ.
«Όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, κρατάς ανέπαφη την εστία και “βγάζεις” ένα πέναλτι, είναι σαν να πετυχαίνεις χατ τρικ, για εμένα. Νιώθω μέρος της ομάδας από την πρώτη ημέρα και αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο προσωπικό.

Όταν έρχεσαι σε ένα νέο σύλλογο και κάνεις μόλις τέσσερις ή πέντε προπονήσεις, αλλά τα παιδιά, οι οπαδοί και το προσωπικό σε καλωσορίζουν υπέροχα, σε βοηθάει να αποδόσεις καλύτερα. Πρέπει να δίνω αυτοπεποίθηση στην αμυντική τετράδα. Αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος, το κατάφερα και ευελπιστώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό σε ολόκληρη τη σεζόν, διαρκώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Emiliano Martinez.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα