Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Κυνικό τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Μαρτίνες (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Κυνικό τρίποντο με πρωταγωνιστή τον Μαρτίνες (vid)

bet365

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να νικήσει με λιγότερο παίκτη από το 12', αλλά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απέκρουσε πέναλτι στο 0-0 και εν συνεχεία η Άστον Βίλα την τιμώρησε, ξεκινώντας νικηφόρα τη σεζόν (1-0).

Η εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς στην πρεμιέρα δημιούργησε την ανάγκη στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να αντιδράσει κι έτσι η Άστον Βίλα ήξερε πως δεν θα περάσει εύκολη πρεμιέρα.

Οι συνθήκες, όμως, που αντιμετώπισαν οι Χωριάτες ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικές για να κυριαρχήσουν και να επικρατήσουν τελικά των Λεπίδων με 1-0 και να κάνουν το 1/1 στη νέα Premier League.

Ωστόσο, η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο θα προϊδέαζε η έναρξη του ματς. Από το 12ο λεπτό, οι ισορροπίες άλλαξαν άρδην όταν ρέφερι και VAR αποφάσισαν να δείξουν τραβηγμένη κόκκινη κάρτα στον στόπερ των φιλοξενούμενων, Ίγκαν, για παραταεταμένο τράβηγμα στον Γουότκινς, σε μια φάση που σήκωσε αντιδράσεις.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Σέφιλντ ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη πολύ κοντά στο γκολ, κερδίζοντας πέναλτι στο 34'. Ο Λάντστραμ, όμως, βρήκε απέναντι του τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος κίπερ-αποκάλυψη της περασμένης σεζόν στην Άρσεναλ, αποχώρησε από τους Κανονιέρηδες για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και το απέδειξε με το... καλημέρα, αποκρούοντας εντυπωσιακά το πέναλτι για να κρατήσει το 0-0.

Από κει και πέρα, οι Χωριάτες έκαναν δική τους υπόθεση το ματς και βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Κονσά στο 63', ενώ είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα.

Έτσι, το τελικό 1-0 σφράγισε το 0/2 στην εκκίνηση της σεζόν για την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ.

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Χούριχαν (62' Ντέιβις), Λουίζ, ΜακΓκιν, Τρεζεγκέ, Γκρίλις, Γουότκινς

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Ο' Κόνελ, Μπάσαμ (68' ΜακΜπέρνι), Ίγκαν, Μπάλντοκ, Λάντστραμ, Μπέργκε, Φλεκ (63' Όσμπορν), Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (31' Αμπάντου), Μπερκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα