Τότεναμ: Επαφές με Ρεάλ Μαδρίτης για ανταλλαγή Μπέιλ-Άλι!

Gazzetta team
Τότεναμ: Επαφές με Ρεάλ Μαδρίτης για ανταλλαγή Μπέιλ-Άλι!

bet365

Το deal του φετινού παζαριού προσπαθεί να κλείσει η Τότεναμ, η οποία έχει επιστρέψει στην κούρσα διεκδίκησης του Γκάρεθ Μπέιλ και σύμφωνα με την Telegraph προσφέρει τον Ντέλε Άλι ως αντάλλαγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον μεγάλο στόχο της επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ επιχειρεί εκ νέου να πετύχει η Τότεναμ, με μία «ηχηρή» προσφορά προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Λονδρέζοι κάνουν νέα προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Ουαλό πρώην σταρ τους από τη Βασίλισσα κι όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα η «Telegraph», είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον Ντέλε Άλι ως αντάλλαγμα για να καταστήσουν εφικτό το «deal».

Συγκεκριμένα, η πρόταση που ετοιμάζουν οι Σπερς αφορά τον δανεισμό του Μπέιλ με πλήρη κάλυψη του μισθού του για έναν χρόνο (35 εκατ. ευρώ) και την ίδια στιγμή παραχώρηση του Άλι των 17 εκατ. ευρώ ετησίως, επίσης για μία σεζόν, έτσι ώστε να πληρώσει τα μισά χρήματα.

Αυτό καθιστά σαφές ότι δεν θα τοποθετηθεί κάποια οψιόν από τώρα και η πορεία των μεταγραφών τους θα εκτιμηθεί βάσει της απόδοσής τους το επόμενο οκτάμηνο.

Την υπόθεση έχει πάρει προσωπικά ο Ντάνιελ Λίβι στις διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, το deal φέρεται να ενδιαφέρει και τις δύο ομάδες, ενώ όπως δήλωσε ο μάνατζερ του 31χρονου στο «BBC», ο Μπέιλ θέλει πολύ να επιστρέψει στην Premier League για χάρη της παλιάς του ομάδας, παρά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα