Πάει για το «μπαμ» με Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Πάει για το «μπαμ» με Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Πάει για το «μπαμ» με Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

Πρόθυμος στο να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος περιμένει την τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Times», ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη μορφή δανεισμού εάν τελικά η Ρεάλ τα βρει σε όλα με τον αγγλικό σύλλογο. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό και να δούμε τον Ουαλό στα κόκκινα είναι μεγάλες, αρκεί βέβαια αν διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες στο οικονομικό κομμάτι.

Οι ετήσιες απολαβές του Μπέιλ, αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ενα ποσό όχι απαγορευτικό για τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά σίγουρα  θα συζητήσουν μαζί του ώστε να χαμηλώσουν τις απολαβές του. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ βλέπει τον 31χρονο άσο, ως μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Τζέιντον Σάντσο, μέχρι το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Αν αυτά τα δύο εμπόδια ξεπεραστούν τότε δεν είναι απίθανο ο Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στο Νησί αλλά για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.