Ζιρού: «Έμαθα για τη Γιουβέντους... από μηνύματα των φίλων μου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιρού: «Έμαθα για τη Γιουβέντους... από μηνύματα των φίλων μου»!

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν είχε ιδέα για τη Γιουβέντους και τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, μαθαίνοντας από φίλους του για όσα γράφονταν περί συμφωνίας και συμβολαίων! «Είμαι καλά στην Τσέλσι» δηλώνει ο Γάλλος που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μπλε».

Ο Ζιρού έπεισε τον Λάμπαρντ και πείστηκε κι εκείνος για να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου από τον Ιανουάριο και μετά απέδειξε πως είναι τρομερά χρήσιμος για την ομάδα του και αποτελεσματικός.

Η μεταγραφολογία είναι τέτοια που έκανε λόγο για συμφωνία της Τσέλσι με τη Γιουβέντους έναντι 5 εκατομμυρίων και μισθό 4,5 εκατ.ευρώ ετησίως στον Ζιρού από τη «Γηραιά Κυρία», μόνο που όπως αποδείχθηκε ήταν... στη φαντασία όσων τα ανέφεραν.

«Έμαθα για τη Γιουβέντους από τους φίλους μου που μου έστειλαν μηνύματα και με ρωτούσαν. Είμαι καλά στην Τσέλσι. Είναι πολύ μακριά από την αλήθεια αυτό το πράγμα. Είμαι παίκτης της Τσέλσι και χαίρομαι που είμαι στην ομάδα» είπε ο Ζιρού στο Telefoot.

Διαβάστε επίσης:

Ολιβιέ Ζιρού: Παίρνει εμπιστοσύνη, ξεπληρώνει με γκολ (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα