Ο Σόλσκιερ συναντήθηκε με τον Σάντσο για να τον πείσει να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Ο Σόλσκιερ συναντήθηκε με τον Σάντσο για να τον πείσει να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ

bet365

Νέες προσπάθειες γίνονται από πλευράς Γιουνάιτεντ, ώστε ο Τζέιντον Σάντσο να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».

Η Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε πως τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ο Τζέιντον Σάντσο δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα. Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ δεν παρατάει την υπόθεση του και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκερ, συναντήθηκε με τον παίκτη πριν από λίγες ημέρες, για να τον πείσει να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Νορβηγός τεχνικός του εξήγησε το πλάνο και τα σχέδια που έχει γι' αυτόν αν κι εφόσον η Ντόρτμουντ, τον αφήσει να αποχωρήσει φέτος. Βέβαια, οι Βεστφαλοί είναι απτόητοι και δύσκολα θα τον αφήσουν τώρα. Αλλωστε και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει στις οικονομικές απαιτήσεις των Γερμανών.

Πάντως όλα δείχνουν πως το επόμενο καλοκαίρι οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, θα κάνουν εκ νέου κίνηση για την απόκτηση του, καθώς φέτος ειδικά μετά τις οικονομικές επιπτώσεις εξαιτίας της πανδημίας, η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα