Νιουκάστλ: Η Νόριτς αποδέχθηκε πρόταση 15 εκατ. για τον Λιούις (vid)

Gazzetta team
Νιουκάστλ: Η Νόριτς αποδέχθηκε πρόταση 15 εκατ. για τον Λιούις (vid)

bet365

Η Νόριτς αποδέχθηκε την πρόταση των 15 εκατ. ευρώ από τη Νιούκαστλ για τον Τζαμάλ Λιούις, λίγες εβδομάδες αφότου ζητούσε αυστηρά 20 εκατ. από τη Λίβερπουλ, η οποία και προχώρησε τελικά στην αγορά του Κώστα Τσιμίκα.

Σπουδαίο deal για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Νιουκάστλ με την απόκτηση του Τζαμάλ Λιούις.

Οι Καρακάξες, που είχαν επίσης συμφωνήσει και με τη Σασουόλο για τον Ροτζέριο, απέσπασαν θετική απάντηση από τη Νόριτς σε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον 21χρονο Βορειοιρλανδό, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Γιούργκεν Κλοπ και της Λίβερπουλ πριν εκείνη στραφεί εν τέλει στον Κώστα Τσιμίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά των Reds είχε καταθέσει πρόταση 12,2 εκατ. ευρώ για τον Λιούις, λιγότερο από 3 εκατ. σχετικά με την πρόταση της Νιουκάστλ, αλλά τα Καναρίνια επέμειναν στις απαιτήσεις τους στα 20 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να ωθήσουν τους πρωταθλητές Αγγλίας στην απόκτηση του Έλληνα αμυντικού από τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα, η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει έτι μία φορά πως η ομάδα του Στιβ Μπρους έχει θέσει εκτός των ραντάρ της την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα