Άρσεναλ: «Ελπίζουμε να υποδεχθούμε ξανά κόσμο στις 3 Οκτωβρίου»!

Άρσεναλ: «Ελπίζουμε να υποδεχθούμε ξανά κόσμο στις 3 Οκτωβρίου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: «Ελπίζουμε να υποδεχθούμε ξανά κόσμο στις 3 Οκτωβρίου»!

bet365

Μετά τη Νιούκαστλ, η Άρσεναλ ενημέρωσε τους οπαδούς της για τα πλάνα της Κυβέρνησης και την ελπίδα των ποδοσφαιρικών κλαμπ να έχουν ξανά οπαδούς στις εξέδρες από τον προσεχή Οκτώβριο!

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο τεστ στο φιλικό παιχνίδι της Μπράιτον με την Τσέλσι το περασμένο Σάββατο, όπου στο Amex Stadium βρέθηκαν λίγες χιλιάδες οπαδοί και κάθισαν στις εξέδρες με αποστάσεις, η Κυβέρνηση της Αγγλίας και οι ποδοσφαιρικοί θεσμοί είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να επαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα.

Το πλάνο είναι τέτοιο που ορίζει την 3η Οκτωβρίου ως ημερομηνία που ενδεχομένως θα σημάνει και την επιστροφή των οπαδών στο πλευρό της ομάδας τους, όταν θα έχουν συμπληρωθεί εφτά μήνες από τότε που ο κορονοϊός έβαλε προσωρινό stop στα πάντα...

«Αν και το εντός έδρας παιχνίδι μας με τη Γουέστ Χαμ στις 20 του Σεπτέμβρη θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, βάσει των κανονισμών από την Κυβέρνηση, ευελπιστούμε να μπορούμε να δεχθούμε ξανά οπαδούς στο Έμιρεϊτς, έστω και σε ένα κομμάτι της χωρητικότητας, από το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 3 του Οκτώβρη» ανέφερε η ανακοίνωση της Άρσεναλ για τις κάρτες διαρκείας και τις μειωμένες τιμές!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα