Λάμπαρντ: «Ο Τιάγκο Σίλβα θα προσθέσει εμπειρία στην Τσέλσι»

Λάμπαρντ: «Ο Τιάγκο Σίλβα θα προσθέσει εμπειρία στην Τσέλσι»

Κώστας Τόπας
Λάμπαρντ: «Ο Τιάγκο Σίλβα θα προσθέσει εμπειρία στην Τσέλσι»

bet365

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, για την μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έπειτα από 8 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και πολλούς τίτλους με την ομάδα της πόλης του φωτός, μετακινήθηκε στην Αγγλία και το Λονδίνο για να προσφέρει με την τρομερή εμπειρία και ποιότητά του στα μετόπισθεν των «μπλε».

Ο τεχνικός της Τσέλσι, από την πλευρά του μίλησε για την συγκεκριμένη μεταγραφή, τονίζοντας πως ο Τιάγκο Σίλβα, θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα.

«Ο Τιάγκο Σίλβα θα φέρει μεγάλη εμπειρία. Παίζει ακόμα εξαιρετικά στο υψηλό επίπεδο, όπως είδαμε και στα τελευταία του παιχνίδια στο Champions League, οπότε περιμένω από αυτόν να μας δώσει αυτήν την εμπειρία, τις ηγετικές του ικανότητες και την ποιότητά του. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, επειδή έχουμε ένα νεανικό ρόστερ. Το είδαμε και πέρσι, ότι υπήρχαν παιχνίδια που ζητούσα περισσότερη φωνή και ηγετικά χαρακτηριστικά, κάτι που τα προσφέρει ο Τιάγκο Σίλβα. Είμαι σίγουρος για την ποιότητά του και ενθουσιασμένος που θα τον έχουμε μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα