Σε εξέλιξη η δίκη Μαγκουάιρ: «Έλεγε πως είναι πολύ πλούσιος και πρόσφερε χρήματα»

Σε εξέλιξη η δίκη Μαγκουάιρ: «Έλεγε πως είναι πολύ πλούσιος και πρόσφερε χρήματα»

bet365

Το αίτημα της πλευράς του Χάρι Μαγκουάιρ για αναβολή της δίκης απορρίφθηκε τρεις φορές με την διαδικασία να προχωρά κανονικά. Διαβάστε τι ισχυρίζεται η πλευρά του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τι καταθέτουν οι μάρτυρες για την βίαιη συμπεριφορά των κατηγορούμενων, αλλά και τον τραυματισμό της αδερφής του Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Όπως έγραψε νωρίτερα το gazzetta.gr, o ποινικολόγος Αλέξης Αναγνωστάκης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Χάρι Μαγκουάιρ, τον αδερφό του Τζο, αλλά και τον φίλο τους, Κρίστοφ Σάρμαν ζήτησε να αναβληθεί η δίκη καθώς οι κατηγορίες εις βάρος των πελατών του απαγγέλθηκαν επισήμως μόλις χθες και δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο για να συνεννοηθεί μαζί τους σε ότι αφορά την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν.

Το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα με την διαδικασία να συνεχίζεται κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκεται ο πατέρας του Χάρι Μαγκουάιρ, Άλαν.

Πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που βρισκόταν στο επεισόδιο, ο οποίος τόνισε πως δεν αντελήφθη τον τραυματισμό της αδερφής του Μαγκουάιρ, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του 27χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος ανέφερε πως δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία χρησιμοποίησαν αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας την αδελφή του Μαγκουάιρ, η οποία έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια ειδοποίησαν τον οδηγό του βαν που είχαν στην κατοχή τους, όμως αντί για το νοσοκομείο κατευθύνθηκε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα. Το Skysports ισχυρίστηκε πως ο δικηγόρος του Άγγλου ποδοσφαιριστή στην αγόρευση του τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Μαγκουάιρ δέχθηκε κλοτσιά στο πόδι από αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια του είπε: «H καριέρα σου τελείωσε».

Ο Μαγκουάιρ όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε». Επίσης τονίστηκε πως αστυνομικός με πολιτικά προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση αλλά δέχθηκε γροθιά από έναν εκ των κατηγορούμενων.

Σύμφωνα με μάρτυρα αστυνομικό, οι δύο από τους κατηγορούμενους επιχείρησαν να ξεφύγουν προκειμένου να επιβιβαστούν στο βαν. Μάλιστα ο αρχηγός της Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ τους απώθησε χρησιμοποιώντας τα χέρια, αλλά και τα πόδια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα