Φαν Χάαλ: «Ήθελα Νεϊμάρ, Μανέ, Λεβαντόφσκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Φαν Χάαλ: «Ήθελα Νεϊμάρ, Μανέ, Λεβαντόφσκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε μεγάλα σχέδια όσον αφορά στις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία επιθυμία του!

Παίκτες που θα άλλαζαν επίπεδο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλλον θα έφερναν επιτυχίες τα τελευταία χρόνια ήθελε ο Λουίς Φαν Χάαλ την εποχή που ήταν στο τιμόνι της ομάδας!

Ο Ολλανδός κόουτς, που σε 103 ματς με τον αγγλικό σύλλογο είχε 54 νίκες, 24 ισοπαλίες και 25 ήττες από τον Αύγουστο του 2014 μέχρι το Μάιο του 2016, προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων για τους παίκτες που επιχείρησε να πάρει στη Μάντσεστερ.

«Ήθελα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά όταν αποδείχτηκε ότι αυτό ήταν δύσκολο, προσπάθησα να πάρω τον Ιγουαΐν», είπε στο «Four Four Two» και συνέχισε:

«Πριν πάω στην ομάδα, είχα μιλήσει με τον πρόεδρο για τον Νεϊμάρ. Αν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να σκέφτεσαι για κάτι μεγάλο.

Ενδιαφερόταν κι αυτός λόγω των πωλήσεων με τις φανέλες, εγώ ήθελα να έχω γρήγορα εξτρέμ. Γι' αυτό το λόγο προσπάθησα να πάρω τους Μανέ και Μαχρέζ. Ο Μίλερ ήταν στη λίστα μου επίσης και για το κέντρο ήθελα τον Καντέ. Επίσης, προσπάθησα να εξασφαλίσω την υπογραφή του Μίλνερ, που ήταν ήσυχος, πολυεργαλείο και διέθετε ηγετικά χαρακτηριστικά. Για την άμυνά μας ήθελα τους Χούμελς και Σέρχιο Ράμος επειδή τα δικά μας στόπερ δεν ήταν και τα καλύτερα στο να χτίζουν παιχνίδι από πίσω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα