Κορονοϊός - Premier League: Τρεις παίκτες θετικοί μετά από διακοπές στην Ελλάδα

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: Τρεις παίκτες θετικοί μετά από διακοπές στην Ελλάδα

bet365

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ένας σταρ των Τριών Λιονταριών και δύο παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έδειξαν θετικοί στον κορονοϊό κατά την επιστροφή τους στην Αγγλία από την Ελλάδα, όπου πέρασαν τις διακοπές τους.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι ο μόνος διεθνής με την Αγγλία που αποκόμισε... περιπέτειες από το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τρεις ακόμη παίκτες της Premier League που διένυσαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά έχουν δείξει θετικοί στον κορονοϊό, δίχως προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους.

Το δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για ένα τακτικό μέλος των Τριών Λιονταριών, καθώς και δύο παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε μια περιγραφή που ταιριάζει με τον Ντέλε Άλι και τον Τζορτζ Μπάλντοκ αντίστοιχα, αμφότεροι εκ των οποίων πέρασαν αρκετές μέρες στη Μύκονο στις αρχές του Αυγούστου.

Από τη στιγμή που οι τρεις τους διαπιστώθηκε πως έχουν προσβληθεί από τον Covid-19, τέθηκαν σε 10ημερη καραντίνα και πλέον μένει να μάθουμε αν θα γίνει γνωστή η ταυτότητά τους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα