Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος»

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος»
Με μια λιτή τοποθέτησή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε για τη γραμμή υπεράσπισης που ακολούθησε ο Χάρι Μαγκουάιρ και η νομική ομάδα, στην Εισαγγελία της Σύρου όπου βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής.

«Προς το παρόν ναι, είναι ελεύθερος...». Αυτή ήταν η ατάκα του εκπροσώπου του Άγγλου αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων» καθώς αποχωρούσε από την Εισαγγελία της Σύρου όπου το πρωί του Σαββάτου ο Μαγκουάιρ ήρθε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες περί αντίστασης κατά των Αρχών, βιαιοπραγίας κατά αστυνομικού και προσπάθειας εξαγοράς για να αφεθεί ελεύθερος.

Ο παίκτης θα επιστρέψει στην Αγγλία έπειτα από πολύ επεισοδιακές μέρες στις διακοπές του καθώς συνελήφθη στη Μύκονο τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ, οι νομικοί εκπρόσωποί του θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν στο δικαστήριο της 25ης Αυγούστου.

«Μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο ήρθε η αναβολή που θα επιτρέψει στη νομική ομάδα να εξετάσει καλύτερα τον φάκελο της υπόθεσης. Ο Χάρι Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, όμως δεν θα ήταν κατάλληλο για το κλαμπ ή τον παίκτη να σχολιάσουν οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή» ανέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα νεότερα που έχουν γίνει γνωστά, ο Μαγκουάιρ ισχυρίστηκε ότι η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στη συμπλοκή που ξεκίνησε έπειτα από υβριστικά συνθήματα Άγγλων προς την παρέα του ποδοσφαιριστή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα