Μαγκουάιρ: Πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Μαγκουάιρ: Πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Μαγκουάιρ: Πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ

bet365

Σε όλες τις εφημερίδες της Αγγλίας έπαιξε... μπάλα στα πρωτοσέλιδα ο Χάρι Μαγκουάιρ, σήμερα απολογείται στον εισαγγελέα Σύρου.

Σήμερα το μεσημέρι θα βρεθεί μπροστά στον εισαγγελέα Σύρου, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας «περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς. Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους».

Στην Αγγλία από χθες το μεσημέρι έχει παίξει σε όλα τα μεγάλα ειδησειογραφικά site η είδηση της σύλληψης του Μαγκουάιρ και φυσικά σήμερα «ποζάρει» σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα