Κλοπ: «Όταν είδα τον Τσιμίκα είπα “μπορούμε να πάρουμε έναν σαν κι αυτόν;”»!

Κλοπ: «Όταν είδα τον Τσιμίκα είπα “μπορούμε να πάρουμε έναν σαν κι αυτόν;”»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Όταν είδα τον Τσιμίκα είπα “μπορούμε να πάρουμε έναν σαν κι αυτόν;”»!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της παρουσίας του Κώστα Τσιμίκα στην ομάδα και εξήγησε το σκεπτικό του γύρω από την απόφαση να κινηθούν οι Πρωταθλητές Αγγλίας για τον Έλληνα φουλ μπακ.

Ο Τσιμίκας άφησε τον Ολυμπιακό για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό brand αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ...

Η μεταγραφή του είναι τέτοια που τον κάνει να ζει ένα μοναδικό όνειρο, με τον Κλοπ να έχει μιλήσει αρκετά μαζί του αυτές τις πρώτες μέρες της συνύπαρξής τους στην ομάδα, στην Αυστρία όπου οι «κόκκινοι» πραγματοποιούν την προετοιμασία τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Kloppo ανέφερε:

«Ο Κώστας είναι μια μεταγραφή που δείχνει αυτό που ψάχνουμε και θέλουμε. Η θέση του αριστερού μπακ δεν είναι τέτοια που κάνει τον κόσμο να σκέφτεται ότι “θέλουμε ενίσχυση”. Όμως δούλεψε μια χαρά.

Ο Μίλνερ έχει παίξει εκεί, αλλά δεν μπορούμε να παίρνουμε ρίσκο. Οι πλάγιοι μπάκ μας έχουν σημαντικό ρόλο με τις ικανότητές τους, την ταχύτητα, τις σέντρες και πολλά άλλα. Όταν τον πρωτοείδα είπα “είναι εφικτό να πάρουμε κάποιον όπως είναι αυτός;”. Δεν είναι από τους πιο έμπειρους, όμως έχει αξιόλογη καριέρα τα τελευταία χρόνια. Είναι στο σωστό δρόμο και αρχίζει να χτίζει.

Είχαμε μια κουβέντα, ήταν πολύ θετικός και ήξερε ότι έχουμε ήδη παγκόσμιας κλάσης φουλ μπακ, αλλά αυτό ακριβώς θέλουμε».

Photo credits: Liverpoolfc.com / John Powell

Διαβάστε επίσης:

Τσιμίκας: Η φωτογραφία με το «μάθημα» από τον Κλοπ (pic)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα