Σαρ: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ;»

Σαρ: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ;»

Κώστας Τόπας
Σαρ: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Λίβερπουλ;»

bet365

Την ομάδα της Λίβερπουλ, ξεχώρισε ως την καλύτερη επιλογή για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν, ο Ισμαΐλα Σαρ.

Από τη στιγμή που η Γουότφορντ, υποβιβάστηκε ο Ισμαΐλα Σαρ, επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς όπως τόνισε την θεωρεί ως την ιδανικότερη επιλογή για την καριέρα του. Βέβαια, αν οι «Reds», δεν προσεγγίσουν τον Σενεγαλέζο χαφ, τότε θα συνεχίσει με την Γουότφορντ στην Championship.

«Η Λίβερπουλ είναι φανταστική ομάδα, ο καθένας θα ήθελε να είναι μέρος της. Κέρδισαν φέτος την Premier League και πέρυσι το Champions League. Αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να κάνω μια επιλογή. Εάν ήταν και συμβεί και έφευγα, τότε ελπίζω να ήταν για μια καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής, όμως, είναι όλα θεωρίες. Έχω ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιό μου με τη Γουότφορντ. Εάν εκείνοι θέλουν να μείνω, τότε θα παίξω στην Championship, άλλωστε και η αποχώρησή μου εξαρτάται από το σύλλογο. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Θα παίξουμε στην Championship εφόσον δεν υπάρχει ζήτημα μεταγραφής μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστιά ο Σαρ, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Γουότφορντ, έναντι 35 εκ. ευρώ από τη Ρεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα