Θέλει Λίβερπουλ σαν... τρελός ο Τιάγκο

Θέλει Λίβερπουλ σαν... τρελός ο Τιάγκο

Κώστας Τόπας
Θέλει Λίβερπουλ σαν... τρελός ο Τιάγκο

bet365

Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας, εξέφρασε ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Το τελευταίο διάστημα, ο Τιάγκο Αλκάνταρα, απασχολεί έντονα την Λίβερπουλ καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ, τον θεωρεί ιδανικό παίκτη. Αλλωστε και ο 29χρονος άσος, έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει φέτος από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα του «Sky Sports», ο 29χρονος Ισπανός μέσος, εξέφρασε στον στενό του κύκλο, πως μεγάλη του επιθυμία είναι να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ, στην Λίβερπουλ.

Παρ' όλα αυτά, οι «Reds», δεν «καίγονται» ιδιαίτερα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αλλά ο Γερμανός τεχνικός, θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ της ομάδας, μιας και θεωρεί την περίπτωση του εξαιρετική.

Ο έμπειρος μέσος, από το 2013 μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει με τη φανέλα της Μπάγερν, σε 231 συμμετοχές, να πετύχει 31 τέρματα και να μοιράσει 37 ασίστ, έχοντας κατακτήσει παράλληλα και 12 τρόπαια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα