Ραούλ Χιμένες: Πρόσω ολοταχώς για Γιουνάιτεντ, παίρνει φορ η Γουλβς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ραούλ Χιμένες: Πρόσω ολοταχώς για Γιουνάιτεντ, παίρνει φορ η Γουλβς!

bet365

Τεράστια ενίσχυση στη γραμμή κρούσης «ψήνεται» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πορτογαλικό Τύπο να τονίζει πως ο Σόλσκιερ έχει ήδη κλείσει τον Ραούλ Χιμένες από τη Γουλβς! Μάλιστα, λέγεται πως οι «λύκοι» έχουν ήδη κινηθεί με τη βοήθεια του Ζόρζε Μέντες και βρήκαν αντικαταστάτη!

Ο Μεξικανός στράικερ που έχει αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς την τελευταία διετία στην Premier League και είναι ο πρώτος σκόρερ των «λύκων» στην ιστορία της παρουσίας του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία, φέρεται να ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Μάντσεστερ!

Σύμφωνα με το πορτογαλικό RTP, ο Χιμένες είναι ήδη κλεισμένος από τους «κόκκινους διαβόλους» με ποσό που φυσικά ξεπερνάει τα 33 εκατομμύρια που είχε δώσει η Γουλβς για να τον κάνει δικό της.

Επιπλέον, ο Νούνο Σάντο φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Μεξικανού και πρόκειται για τον Παουλίνιο της Μπράγκα, τον οποίο πρότεινε ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Ζόρζε Μέντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα