Μάντσεστερ Σίτι: Σύμφωνα με το Der Spiegel, είπε ψέματα στο CAS

Μάντσεστερ Σίτι: Σύμφωνα με το Der Spiegel, είπε ψέματα στο CAS

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Σύμφωνα με το Der Spiegel, είπε ψέματα στο CAS

bet365

Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο δημοσίευσε τα... αμαρτωλά e-mail που οδήγησαν εντέλει στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, υποστηρίζει ότι έχει νέα e-mail που δείχνουν ότι ο αγγλικός σύλλογος είπε ψέματα στο CAS και όντως παραβίασε το Financial Fair Play.

Η άρση του διετούς αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το CAS θα έπρεπε να είναι το τελευταίο κεφάλαιο για την περιπέτεια των Πολιτών, η οποία ξεκίνησε από εφτά e-mail που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» και «φωτογράφιζαν» φουσκωμένη χορηγία από εταιρεία συμφερόντων των αφεντικών του αγγλικού συλλόγου. Και όμως!

Το «Der Spiegel» επανήλθε δριμύτερο, υποστήριξε ξεκάθαρα ότι «η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS» και έκανε λόγο για νέα e-mail, όπως αυτά στα οποία στηρίχθηκε η UEFA για να αποφασίσει την τιμωρία, που το αποδεικνύουν, θεωρώντας ότι η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Η Σίτι δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι «τα ερωτήματα και τα ζητήματα που προβάλλει το «Der Spiegel» μοιάζουν να είναι μια κυνική προσπάθεια να δικάσει δημοσίως εκ νέου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα