Μάνατζερ Οζίλ: «Κατά 90% το 2021 θα φύγει από την Αρσεναλ»

Μάνατζερ Οζίλ: «Κατά 90% το 2021 θα φύγει από την Αρσεναλ»

Κώστας Τόπας
Μάνατζερ Οζίλ: «Κατά 90% το 2021 θα φύγει από την Αρσεναλ»

bet365

Ο μάνατζερ του Μεσούτ Οζίλ, αποκάλυψε πως αυτή τη σεζόν θα παραμείνει στην Αρσεναλ, ωστόσο από την επόμενη χρονιά, δύσκολα θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες».

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Αρσεναλ, με 350.000 λίρες την εβδομάδα, Μεσούτ Οζίλ, όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να αποχωρήσει φέτος, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Μάλιστα, ο Έρκουτ Σογκουτ, τόνισε πως ο έμπειρος μέσος το 2021, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ώστε να αποχαιρετήσει τους «κανονιέρηδες», μετά από τόσα χρόνια παρουσίας.

«Δε νομίζω πως θα υπάρξει αλλαγή στην υπόθεση του Μεσούτ Οζίλ, μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Έχει συμβόλαιο. Δεν αλλάζει αυτό. Θα παραμείνει στην Αρσεναλ. Κατά 90% θα φύγει από την ομάδα το 2021. Αν υπάρχει περίπτωση να πάει στην Ασία, την Αμερική ή την Τουρκία; Ναι, υπάρχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα