Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης κρατάει Λαμουσί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης κρατάει Λαμουσί

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης κρατάει Λαμουσί

bet365

Ο Σαμπρί Λαμουσί θα παραμείνει στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον στηρίζει παρά την αποτυχία στην προσπάθεια της επιστροφής του συλλόγου στην Premier League!

Παρά την... αυτοκτονία στην προσπάθεια συμμετοχής στα play off ανόδου στην Premier League, ο Λαμουσί παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σύμφωνα με το συνδρομητικό «theathletic», ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας και μάλιστα στόχος είναι να αλλάξει αρκετά όσον αφορά στο ρόστερ! Μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο άντρες θα έχουν συνάντηση ώστε να θέσουν επί τάπητος τα μεταγραφικά προκειμένου να προχωρήσει η ενίσχυση. Θυμίζουμε, πως ο Μαρινάκης είχε στηρίξει και τον Μαρτίνς όταν τη σεζόν 2018-2019 ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και τώρα ακολουθεί την ίδια τακτική και με τον Λαμουσί!

Μάλιστα, ο 48χρονος Γάλλος είναι ο πρώτος τεχνικός που ξεκίνησε και τελείωσε τη σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ ύστερα από 9 χρόνια,ενώ αυτή η σεζόν ήταν η καλύτερη του συλλόγου εδώ και μια δεκαετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα