«Καρφί» Μουρίνιο για Μπρούνο Φερνάντες και τα πέναλτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
«Καρφί» Μουρίνιο για Μπρούνο Φερνάντες και τα πέναλτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Την πέταξε την σπόντα ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα πολλά πέναλτι στη σεζόν, σε ερώτησή του για τον συμπατριώτη του, Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει ήδη συστηθεί ως βιρτουόζος στο κοινό της Premier League και ειδικά ως σπεσιαλίστας από τις στημένες φάσεις και την άσπρη βούλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο προτιμά να κοιτά το... δάσος και όχι το δένδρο.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τη φετινή σεζόν έσπασε το all-time ρεκόρ των κερδισμένων πέναλτι, με 14 σύνολο, εκ των οποίων τα 4 μετουσιώθηκαν σε γκολ από τα πόδια του εκπληκτικού Πορτογάλου χαφ (είχε άλλα δύο σε FA Cup και Europa League).

Αυτή η επίδοση, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι από τον «Μου», ο οποίος χρησιμοποίησε ουσιαστικά τον συμπατριώτη του για να πετάξει το «καρφί» του προς την πρώην του ομάδα.

«Ο Μπρούνο ήρθε, ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, έπαιξε πολύ καλά, βελτίωσε την ομάδα της Γιουνάιτεντ και απέδειξε επίσης ότι είναι εξαιρετικός εκτελεστής πέναλτι, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, διότι πήρε περίπου 20 εκτελέσεις», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα