Λίνγκαρντ: «Ο Κριστιάνο είναι ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου»

Gazzetta team
Λίνγκαρντ: «Ο Κριστιάνο είναι ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου»

bet365

Την πιο αποθεωτική παρομοίωση που ενδεχομένως θα μπορούσε έκανε ο Τζέσι Λίνγκαρντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποδίδοντάς του τον τίτλο του «Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου».

Το δίλημμα για τον GOAT των γηπέδων απασχολεί συχνά πυκνά τους φιλάθλους και τα media κα το σίγουρο είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σχεδόν πάντα στην εξίσωση.

Για τον Τζέσι Λίνγκαρντ, όμως, το μεγαλείο του Πορτογάλου μύθου έχει ξεπεράσει τη συμβατική αντιπαράθεση για το ποιος είναι ο κορυφαίος του αθλήματος και ταυτίζεται με τις πιο εμβληματικές φιγούρες όλων των εποχών στον αθλητισμό.

Ο Άγγλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γνωστός θαυμαστής του μπάσκετ, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο Sky Sports για το ποιος μπορεί να παραλληλιστεί ως ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου και δεν καθυστέρησε στιγμή να απαντήσει:

«Πρέπει να πω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Έχει υπάρξει σε αρκετούς συλλόγους και έχει κερδίσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω πως είναι ένα σύμβολο, ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποθεώνοντάς έτσι με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο τον «CR7», τον οποίο πρόλαβε να γνωρίσει ως πιτσιρικάς στις τάξεις των Κόκκινων Διαβόλων.

«Όταν ο Κριστιάνο ήρθε στη Γιουνάιτεντ, ήμουν 11 ή 12. Κάναμε εξάσκηση μέσω DVD και μας μάθαινε τα κόλπα στα οποία ήταν καλός. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον είδα. Ήταν μικρός και κοκκαλιάρης».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα