Σόλσκιερ: «Είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα της Premier League εδώ και καιρό»

Gazzetta team
Σόλσκιερ: «Είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα της Premier League εδώ και καιρό»

bet365

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών του τους τελευταίους μήνες εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δηλώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει ξανά, από καιρό η 3η καλύτερη ομάδα στο Νησί.

Η εξέλιξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2020 είναι ραγδαία και αδιαμφισβήτητη. Από τα συνεχή σκαμπανεβάσματα , η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει φτάσει έναν βαθμό μακριά από τον τερματισμό στην τετράδα της Premier League και το επόμενο Champions League κι εκείνος το γνωρίζει και φροντίζει να εξαίρει το ανεβασμένο του σύνολο, το οποίο έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 22 Ιανουαρίου με σερί 13 αγώνων.

Αυτή η συνέπεια και η βελτίωση με το νέο έτος, μάλιστα, αποτελεί τεκμήριο για τον Νορβηγό coach πως οι Κόκκινοι Διάβολοι ανακτούν σταδιακά το χαμένο κύρος τους και πως έχουν εδραιωθεί ως η τρίτη καλύτερη ομάδα στο Νησί για αρκετό διάστημα.

«Θα ήταν μια πολύ καλή και ευχάριστη ώθηση για την ομάδα να τερματίσει τρίτη. Ξέρω πως μετά τον Οκτώβριο και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έχουμε την τρίτη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Για πολύ, πολύ καιρό, είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα, απλά στην αρχη της σεζόν ήμασταν υπερβολικά ασταθείς. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια και σταθερότητα, υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, είμαστε πιο εύρωστοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλε και πλέον η Γιουνάιτεντ καλείται να το αποδείξει έμπρακτα, με νίκη απέναντι στη Λέστερ στην τελευταία αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα