Η Γουίγκαν πωλείται και... σώζεται

Gazzetta team
Η Γουίγκαν πωλείται και... σώζεται

bet365

Οι διαχειριστές της Γουίγκαν ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για την πώληση του συλλόγου, η οποία και μπορεί να εγγυηθεί το άμεσο μέλλον του.

Μεγάλη (;) αχτίδα φωτός για την Γουίγκαν, η οποία την 1η Ιουλίου μπήκε σε καθεστώς υποχρεωτικής οικονομικής διαχείρισης, εξαιτίας αδυναμίας της εταιρείας από το Χονγκ – Κονγκ που αγόρασε τον αγγλικό σύλλογο, να τον συντηρήσει.

Οι οικονομικοί διαχειριστές που ανέλαβαν να «τρέξουν» την Κυπελλούχο Αγγλίας του 2013, με 88 χρόνια ιστορίας, ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για την πώληση της Γουίγκαν, η οποία και μπορεί να εγγυηθεί το άμεσο μέλλον της.

Οι Τζέραλντ Κράσνερ και Πολ Στάνλεϊ ανακοίνωσαν ότι το όνομα των αγοραστών δεν θα αποκαλυφθεί λόγω συμφώνου εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ότι ήταν η υψηλότερη πρόταση από τις πέντε που δέχθηκαν.

Ο Κράσνερ εξήγησε ότι, με την προσφορά που έγινε για τον σύλλογο, το γήπεδο «DW Stadium» και τα δύο προπονητικά κέντρα, θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι «ποδοσφαιρικοί πιστωτές».

Η Γουίγκαν τιμωρήθηκε με αφαίρεση δώδεκα βαθμών επειδή μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, απόφαση κατά της οποίας ο Κράσνερ έκανε έφεση αφού, αν ισχύσει, ενδέχεται η ομάδα να υποβιβαστεί στην League One (τρίτη κατηγορία).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα