Ποντένσε: Στο βασικό σχήμα της Γουλβς μετά από πέντε μήνες (pic)

Κώστας Τόπας
Ποντένσε: Στο βασικό σχήμα της Γουλβς μετά από πέντε μήνες (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο βασικό σχήμα της Γουλβς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε, για το ματς με την Εβερτον, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά, όπου ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε πήρε φανέλα βασικού με την Γουλβς. Συγκεκριμένα, στο ματς με την Εσπανιόλ για την φάση των «32» του Europa League, στη ρεβάνς του 4-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των «λύκων», ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ήταν στις βασικές επιλογές του Νούνο Εσπιρίτο.

Εκτοτε, για την Premier League, έχει αγωνιστεί μόλις 44 λεπτά σε 5 αναμετρήσεις, αλλά σε καμία από αυτές δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Για το Europa League, έχει 7 λεπτά στον πρώτο αγώνα με την Εσπανιόλ, ένα ολόκληρο 90λεπτο στη ρεβάνς ενώ κατέγραψε και 11 λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 12 Μαρτίου στο Καραϊσκάκης

Αυτή τη φορά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League και δεύτερη συνολικά με τα χρώματα της Γουλβς, τη φετινή σεζόν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.