Φουλ πίεση της Τσέλσι για Χάβερτς!

Gazzetta team
Φουλ πίεση της Τσέλσι για Χάβερτς!

bet365

Ο Χάβερτς πιέζει να αποχωρήσει από τη Λεβερκούζεν και η Τσέλσι είναι σε επαφές για να ολοκληρώσει ακόμα ένα μεγάλο deal.
Ο 21χρονος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει από την Λεβερκούζεν, με την ομάδα να ζητά 100 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Σύμφωνα με το ESPN, η Τσέλσι παρά το γεγονός πως είναι τα πολλά τα χρήματα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μεταγραφή. Οι επαφές των δυο πλευρών συνεχίζονται, οι Μπλε πιέζουν να μειωθεί το κόστος και υπάρχει αισιοδοξία για το deal. Αλλωστε, η Μπάγερν έχει αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του Χάβερτς, ενώ η Ρεάλ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κίνηση. Ο Λάμπαρντ επιθυμεί να ανανεώσει την επίθεσή του αφού έχει ήδη ολοκληρώσει τις υπογραφές των Ζίγιεχ και Βέρνερ. Αλλωστε, ο Χάβερτς μπορεί να παίξει στο κέντρο της επίθεσης, στα πλάγια, αλλά και πίσω από τους επιθετικούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα