Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 2-3: Καρδιοχτύπησε, αλλά ανέβηκε 3η (vid)

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι 2-3: Καρδιοχτύπησε, αλλά ανέβηκε 3η (vid)

bet365

Η Τσέλσι πέρασε δύσκολα με 2-3 από την Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε στην 3η θέση και κυρίως στο +5 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όμως έχει ματς λιγότερο.

Στο 90’+5’ ο Νταν σημάδεψε με κεφαλιά το δεξί δοκάρι. Ηταν μία απίθανη ευκαιρία να ισοφαρίσει η Κρίσταλ Πάλας. Τελικά όμως η Τσέλσι στάθηκε τυχερή και κράτησε το υπέρ της 2-3, παίρνοντας ένα πολύ δύσκολο, μα υπερπολύτιμο τρίποντο. Με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στην 3η θέση, αλλά κυρίως βρέθηκε στο +5 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όμως έχει ματς λιγότερο.

Οι Μπλε είδαν τον Γουίλιαν να… κερνάει τα δύο πρώτα γκολ τους σε Ζιρού (6’ πλασέ), Πούλισικ (27’ κοντινή βολίδα). Ο Ζαχά όμως (34’) έβαλε ασύλληπτη σουτάρα και μείωσε.


Ο Αμπραχαμ έδωσε και πάλι προβάδισμα ασφαλείας τους φιλοξενούμενους (71’), μα 82 δευτερόλεπτα μετά ο Μπεντέκε μείωσε εκ νέου στο γκολ, σκοράροντας εντός έδρας για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2018. Τελικά το σκορ έμεινε έτσι μέχρι τέλους, η Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε και η Κρίσταλ Πάλας γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα της.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουαϊτά, Γουόρντ, Νταν, Καλίλ (8’ Καλίλ), Φαν Αανχολτ, ΜακΑρθουρ (7’' Τάουνσεντ), Κουγιατέ, Μιλιβόγιεβιτς (88’ Μέγιερ), Αγιού (79’ ΜακΑρθι), Ζαχά, Μπεντέκε

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Μάουντ, Γουίλιαν, Μπάρκλεϊ (65’ Λόφτους-Τσικ), Γκίλμουρ (80’ Ζορζίνιο), Πούλισικ, Ζιρού (65’ Αμπραχαμ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα