Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Είχε... άγιο και ΜακΚάρθι! (vid)

Gazzetta team
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Είχε... άγιο και ΜακΚάρθι! (vid)

bet365

Η Σίτι έχασε πολλές, πάρα πολλές ευκαιρίες, έχασε και το ματς στο Σεντ Μέρις! Η Σαουθάμπτον επικράτησε 1-0 έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον γκολκίπερ ΜακΚάρθι.

Τρελό ματς στο Σεντ Μέρις, με τη Σαουθάμπτον να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ, να δέχεται πολλές φάσεις, αλλά στο τέλος να κερδίζει τη Σίτι (1-0). Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα για τους «Πολίτες» που είχαν 26 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να νικήσουν τον ΜακΚάρθι. Πρώτη φορά που ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην καριέρα του έχασε τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ του Τσε Ανταμς στην Premier League!

Η Σίτι μπήκε με στόχο το γρήγορο γκολ, όμως η Σαουθάμπτον με το... καλημέρα απείλησε, αλλά ο Ρέντμοντ από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι Άγιοι κατάφεραν να «παγώσουν» τους φιλοξενούμενους στο 16ο λεπτό, όταν το λάθος του Ζιντσένκο εκμεταλλεύθηκε άψογα ο Τσε Ανταμς, ο οποίος «κρέμασε» από πολύ μακριά τον Έντερσον. Ο 23χρονος φορ χρειάστηκε 25 ματς και 22 σουτ για να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Premier League. Aπό κει και πέρα... κατηφόρα! Ο Ζεσούς στο 24' δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά, ενώ στο 29' ο Ινγκς έκανε τρομερό τάκλιν και έσωσε την ομάδα του. Στο 30' είχαμε τη φάση του αγώνα, αφού η Σίτι έχασε τέσσερις (!) ευκαιρίες. Το σουτ του Στέρλινγκ έδιωξε ο ΜακΚάρθι, το σουτ του Φερναντίνιο βρήκε το δοκάρι, στη συνέχεια ο Σίλβα νικήθηκε από τον γκολκίπερ της αντιπάλου, ενώ ο Στέρλινγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά. Η κατοχή για τη Σίτι ξεπέρασε το 70%, αλλά ούτε ο Μαχρέζ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΜακΚάρθι στο 39'.

Χωρίς γκολ η Σίτι

Η Σίτι μπήκε ακόμα πιο δυνατά στην επανάληψη και για ένα τέταρτο οι «Άγιοι» υπέφεραν! Στο 47' ο Ζεσούς από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει, ενώ στο 50' Λαπόρτ και Γουόκερς... κατάφεραν να αστοχήσουν! Ούτε όμως ο Νταβίδ Σίλβα στο 54' βρήκε δίχτυα. Η τύχη ήταν με τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν μέχρι το 65' να κρατήσουν τη Σίτι χωρίς ευκαιρία. Στο 66' είχαμε την 18η τελική προσπάθεια των «Πολιτών», αλλά ούτε ο Μπερνάρντο μπόρεσε να σκοράρει. Κι όμως, η Σαουθάμπτον έκανε ευκαιρία στο 75', όταν από... τύχη η μπάλα στρώθηκε στον Άρμστρονγκ, αλλά ο Έντερσον έσωσε εντυπωσιακά με το πόδι! Η Μάντσεστερ πίεσε, έφτασε τις 26 τελικές και για πρώτη φορά από το 2016 είχε τόσες προσπάθειες χωρίς γκολ. Η Σαουθάμπτον κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο και πήρε μια σπουδαία νίκη γοήτρου...

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Στίβενς, Μπέντναρεκ, Γουόκερ-Πίτερς, Ρομέου, Αρμστρονγκ (90' Σμολμποουν), Ρέντμοντ, Πράουνς, Ινγκς, Ανταμς (70' Λονγκ)

Μαν. Σίτι: Εντερσον, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκαρθία, Σίλβα, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο, Μαχρέζ (59' Ντε Μπρόινε), Ζεσούς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα