Μπράιτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3: Δυνατά στο κυνήγι της τετράδας! (vid)

Μπράιτον - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-3: Δυνατά στο κυνήγι της τετράδας! (vid)

bet365

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν απολαυστικός, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Μπράιτον εκτός έδρας και πλησίασε πιο κοντά στην τετράδα.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο νέος ηγέτης της Γιουνάιτεντ και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο στο χορτάρι! Δυο γκολ από τον Πορτογάλο στο «American Express Community» και η Μάντσεστερ επικράτησε 3-0 της Μπράιτον. Ετσι, ισοβάθμισε στην 5η θέση με τη Γουλβς, είναι στο -2 από την Τσέλσι, στο -3 από τη Λέστερ, αλλά με ματς περισσότερο.

H Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 12ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, αλλά το σουτ του Φερνάντες βρήκε το δοκάρι. Η Μάντσεστερ κυκλοφορούσε καλύτερα και στο 16' ήρθε το γκολ! O Mπισάκα βρήκε τον Γκρίνγουντ και ο νεαρός με άψογο τελείωμα πέτυχε το 6ο φετινό του τέρμα. Παράλληλα, ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρούνεϊ που σε ηλικία 18 ετών είχε πετύχει έξι γκολ σε μια σεζόν (2003-04 στην Εβερτον).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεσαν περισσότερο και στο 29' ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ο Πογκμπά μοίρασε στον Μπρούνο Φερνάντες και ο Πορτογάλος με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0. Η κατοχή της Μάντσεστερ ήταν στο 70%, Πογκμπά και Μπρούνο ήταν εξαιρετικοί στον άξονα και η Μπράιτον δεν είχε καμία τύχη...

Σφράγισε ο Φερνάντες

Ιδανικό το ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ μιας και στο 50' ήρθε το τρίτο γκολ. Υπέροχη πάσα του Μάτιτς, ιδανικά ο Γκρίνγουντ στον Φερνάντες, ο οποίος με άψογο τελείωμα πέτυχε το 3-0! Ο νέος ηγέτης της ομάδας έχει συμμετοχή σε οκτώ γκολ στα ισάριθμα πρώτα του ματς στην Premier League (5 γκολ, 3 ασίστ). Η Μάντσεστερ έδωσε χώρο στη Μπράιτον, η οποία στο 60' έκανε την πρώτη ευκαιρία της, αλλά το σουτ του Τροσάρ πέρασε άουτ. O Σόλσκιερ προχώρησε σε αλλαγές και οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί, αλλά ο Ντε Χέα είχε εξαιρετικές επεμβάσεις στα σουτ των Μοπέ και Κόνολι! Η Γιουνάιτεντ μετά το 75' προσπάθησε να σκοράρει, όμως ΜακΤόμινεϊ και Περέιρα δε βρήκαν στόχο.

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Ντάφι, Ντανκ (81’ Μπερνάρντο), Μπερν, Λαμπτέι (46’ Τροσάρ), Πρόπερ (46’ Μοπέ), Στέφενς, Μπισούμα, Μοντόγια, ΜακΆλιστερ (81’ Μόουι), Κόνολι (87’ Μαρτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Σο (64’ Γουίλιαμς), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, Πογκμπά (64’ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (78’ Τζέιμς), Μπρούνο Φερνάντες (64’ Περέιρα), Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ (78’ Ιγκάλο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα