Άστον Βίλα - Γουλβς 0-1: Ακάθεκτοι Λύκοι, στο -2 από την τετράδα (vid)

Άστον Βίλα - Γουλβς 0-1: Ακάθεκτοι Λύκοι, στο -2 από την τετράδα (vid)

bet365

Με ακόμη ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουλβς του Εσπιρίτο Σάντο απέδρασε και από την έδρα της Άστον Βίλα (0-1) και διεύρυνε το σερί του απόλυτου μετά το restart (3/3).

Αν υπήρχε τίτλος για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Premier League στην επάνοδο στη δράση μετά από τρεις μήνες, η Γουλβς θα τον διεκδικούσε επάξια. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League τον Αύγουστο, δείχνει αποφασισμένη να ανανεώσει τη συμμετοχή της στο θεσμό και την επόμενη σεζόν, αλλά πλέον απέχει ελάχιστα και από τις θέσεις του Champions League, μετά τη νέα νίκη της στην έδρα της Άστον Βίλα (0-1).

Με τη γνωστή συνταγή της, το κλειστό σκορ και το μηδέν στην άμυνα, οι Λύκοι για άλλο ένα ματς πιστοποίησαν τη δυναμική τους ανεξαρτήτως έδρας και συνθηκών και «χτύπησαν» στο αγαπημένο τους τελευταίο ημίωρο των αγώνων. Η εξαιρετική ομαδική αντεπίθεση με βασικό πόλο τον «δυναμίτη» Τραορέ που πέρασε αλλαγή στο 60, έληξε με το υπέροχο σουτ του Ντεντονκέρ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 62'. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 33 από τα 45 φετινά της τέρματα στο πρωτάθλημα έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι, η Γουλβς σημείωσε την 3η σερί νίκη μετά το restart και το 8ο ματς που είναι αήττητη, πολύ πριν από την καραντίνα. Παράλληλα, δεν δέχεται γκολ για 4 συνεχόμενα παιχνίδια και με αυτούς τους αριθμούς έχει ανέβει μόνη της στην 5η θέση, προσωρινά στο +3 από τη Γιουνάιτεντ και το -2 από την Τσέλσι.

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Νίλαντ, Κονσά (60' Ελμοχαμάντι), Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ (11' Τέιλορ), Νακάμπα (82' Τρεζεγκέ), Λουίζ, Χούριχαν (60' ΜακΓκιν), Γκρίλις, Ντέιβις (82' Ελ Γκάζι), Σαμάτα

Γουλβς (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Πατρίσιο, Σαΐς, Κόαντι, Μπολί, Γιόνι, Μουτίνιο, Νέβες, Ντεντονκέρ, Ντόχερτι, Ζότα (60' Τραορέ), Χιμένες (85' Νέτο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα