Εβερτον – Λίβερπουλ 0-0: Λίγο ακόμα πιο κοντά στον τίτλο... (vids)

Εβερτον – Λίβερπουλ 0-0: Λίγο ακόμα πιο κοντά στον τίτλο... (vids)

bet365

Η Εβερτον κράτησε στο 0-0 τη Λίβερπουλ και δεν της επέτρεψε να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική. Ωστόσο, οι Reds είναι στο +23 και όλο και πιο κοντά αγκαλιά με το όνειρο.

Πέντε διαολεμένοι βαθμοί είναι ακόμα (σ.σ.: χωρίς τα σενάρια ισοβαθμιών). Πέντε σε οκτώ δικά της ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει. Αφού πέρασε και την καραντίνα του κορονοϊού, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επέλαση της Λίβερπουλ προς την πρώτη κατάκτηση της Premier League. Η Εβερτον τη φρέναρε απλά. Το 0-0 στο “Γκούντισον Παρκ” έδειξε ότι οι Reds δεν έχουν καθόλου ρυθμό και μάλλον ήταν τυχεροί που δεν ηττήθηκαν κιόλας. Ακόμα και έτσι όμως πήραν τον πόντο, ανέβηκαν στο +23 από τη Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ.: ματς λιγότερο οι Πολίτες) και μπορούν να ονειρεύονται τη στιγμή της στέψης.

Η φάση του ματς πριν καν αυτό ξεκινήσει, με τον Μανέ αντί να γονατίζει για τον Τζορτζ Φλόιντ, να νομίζει ότι ξεκίνησε ο αγώνας και να σπριντάρει.

Τα Ζαχαρωτά αμύνονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά εκείνα είχαν τις καλύτερες στιγμές για γκολ. Φρόντισε όμως ο Αλισον να διορθώσει την κατάσταση. Στην αρχή νίκησε τον Ριτσάρλισον (9') και στο φινάλε σταμάτησε το τακουνάκι του Κάλβερτ-Λιούιν, με τον Ντέιβις να σημαδεύει το δεξί δοκάρι στη συνέχεια της φάσης. Τελικά γκολ δεν μπήκε και η Λίβερπουλ παρέμεινε αήττητη για 22η διαδοχική φορά σε ντέρμπι. Η τελευταία νίκη της Εβερτον συνέβη τον Δεκέμβριο του 2010 και αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί στη μεταξύ τους κόντρα.

Εβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χόλγκεϊτ, Κιν, Ντιν, Αντρέ Γκόμες, Ντέιβις, Γκόρντον (60' Σίγκουρντσον), Ιβόμπι (88' Μπερνάρντ), Κάλβερτ-Λιούιν (90'+3' Κιν), Ριτσάρλισον

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μίλνερ (42' Γκόμες), Κεϊτά (65' Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Μιναμίνο, Μανέ, Φιρμίνο (65' Οριγκί).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα