Μοπέ: «Η Άρσεναλ πήρε αυτό που της άξιζε»

Gazzetta team
Μοπέ: «Η Άρσεναλ πήρε αυτό που της άξιζε»

bet365

Δήλωση με νόημα έστειλε προς τους παίκτες της Άρσεναλ ο Νιλ Μοπέ, ο οποίος απολογήθηκε για τον τραυματισμό του Μπερντ Λένο, αλλά χαρακτήρισε εν πολλοίς... θεία δίκη την ήττα που υπέστησαν στις καθυστερήσεις.

Αν υπάρχει ένα όνομα που πρωταγωνίστησε στη νίκη της Μπράιτον επί της Άρσεναλ, αυτό είναι του Νιλ Μοπέ. Ο Γάλλος φορ, εκτός από σκόρερ του νικητήριου γκολ, αναμείχθηκε στη φάση που στιγμάτησε το ματς, καθώς το δικό του αχρείαστο μαρκάρισμα υποχρέωσε τον Μπερντ Λένο σε άτσαλη έξοδο και ακολούθως στον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη και πιθανόν να του στερήσει το δικαίωμα στη δράση για πολλούς μήνες.

Παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Μίκελ Αρτέτα στην ανάπαυλα, οι παίκτες της Άρσεναλ δεν ξέχασαν εύκολα την «πέτρα του σκανδάλου» και όταν ο ίδιος σκόραρε για το τελικό 2-1 και πανηγύρισε έξαλλα, ακολούθησαν αντιδράσεις και... ξύλο με μπροστάρη τον Ματέο Γκεντουζί, ο οποίος τον σώριασε στο έδαφος.

Στη συνέντευξή του μετά το ματς, όμως, ο «ήρωας» της Μπράιτον και δήμιος των Κανονιέρηδων θέλησε να βάλει στη θέση τους αντίπαλούς του, δηλώνοντας πως πήραν αυτό που άξιζαν από τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο σε όλο το 90λεπτο!

«Κάποιοι παίκτες της Άρσεναλ πρέπει να μάθουν να είναι ταπεινοί. Πήραν αυτό που άξιζαν. Ειδικά ένας από αυτούς. Μου μιλούσε σε όλο το ματς, έλεγε άσχημα πράγματα. Δεν θέλω να πω ποιος είναι γιατί θα βρεθώ σε μπελάδες. Απλά λέω ότι αυτά παθαίνεις όταν μιλάς σε κάποιον τόσο πολύ στο γήπεδο», ανέφερε στην κάμερα του BT Sport, ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Λένο:

«Απλά πήγα για την μπάλα. Είμαι ο τύπος του παίκτη που δεν σταματά να τρέχει αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Δεν είχα καμία πρόθεση να τον τραυματίσω, ζήτησα συγγνώμη στο ημίχρονο τόσο από τον πάγκο της Άρσεναλ όσο και από τον Αρτέτα. Μου είπε ότι είναι ποδόσφαιρο, είδε το βίντεο και ξέρει πως δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα