Αστον Βίλα – Σέφιλντ 0-0: Γιατί όχι και τρέλα με τετράδα οι Λεπίδες (vid)

Gazzetta team
Αστον Βίλα – Σέφιλντ 0-0: Γιατί όχι και τρέλα με τετράδα οι Λεπίδες (vid)

bet365

Στην επιστροφή της μπάλας στην Premier League, η Σέφιλντ πήρε βαθμό (0-0) στην Αστον Βίλα, την άφησε εντός υποβιβασμού και πλησίασε στο -4 από την 4η θέση.

Πέρασαν 100 ημέρες από τότε που η Premier League έβαλε προσωρινό λουκέτο εξαιτίας του κορονοϊού. Και αυτό το εξ αναβολής Αστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήρθε για να σηκώσει και πάλι την αυλαία. Δε το έκανε με χορταστικό τρόπο, δεν είχε φάσεις, κρίθηκε από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος, αλλά αυτό το 0-0 είχε ευρύτερη και μεγαλύτερη σημασία από το ίδιο το αποτέλεσμα.

Στο «Βίλα Παρκ» έκαναν την εμφάνισή τους πανό και φανέλες κατά του ρατσισμού, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων γονάτισαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και κατά του ρατσισμού. Οι οπαδοί τους μπορούσαν να συμμετέχουν μέσω του «Zoom» και ο διαιτητής, Μάικλ Ολιβερ πήρε μία τρομερά περίεργη απόφαση.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο τερματοφύλακας της Βίλα, Νίλαρντ, απέκρουσε εύκολα, παραπάτησε όμως και μπήκε με την μπάλα εντός εστίας. Για κάποιον λόγο ο ρέφερι δεν ειδοποιήθηκε καν από το goal-line technology και η Σέφιλντ αδικήθηκε. Στη συνέχεια ο δικός της πορτιέρο, Χέντερσον, έβγαλε δύο εντυπωσιακές φάσεις και την κράτησε στο 0-0. Ο βαθμός την ανέβασε στο -4 από την κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν εντός υποβιβασμού.

Αστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Νίλαντ, Χάους, Μινγκς, Τάργκετ, Κόνσα, Χάριχεϊν, Γκρίλις, ΜακΤζιν, Ελ Γκάζι (69’ Τρεζεγκέ), Ντάγκλας Λουίζ, Ντέιβις (69’ Σαματά)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον, Ιγκαν, Νόργουντ, Λάντστραμ, Μπερτζ (69’ Φρίμαν), Σαρπ (69’ ΜακΓκόλντρικ), ΜακΜπέρνι (80' Μουσέ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα