Σέντρα στην Premier League: Δάσκαλος Vs Μαθητή

Gazzetta team
Σέντρα στην Premier League: Δάσκαλος Vs Μαθητή

bet365

Το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο είναι στη σέντρα. Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία και η μία από αυτές είναι ντέρμπι. Και τι ντέρμπι; Με ιδιαιτερότητες πολλές και ενδιαφέρουσες.

Τα δεδομένα

Η Σίτι δεν έχει ρεαλιστικό βαθμολογικό στόχο. Θα είναι δεύτερη και περιμένει μέσα στον Ιούλιο την απόφαση αν θα ισχύσει η τιμωρία της και θα μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη περίοδο, ή θα την ξαναδούμε στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ καίγεται όμως για βαθμούς. Ρεαλιστικός στόχος η έξοδος στο Γιουρόπα, απώτερος αλλά πολύ δύσκολο να προλάβει την τετράδα (ή την πεντάδα) αν τιμωρηθεί η Σίτι για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίτι – Άρσεναλ με σούπερ προσφορά* & 500+ αγορές

Όλα τα φώτα στους πάγκους

Γκουαρδιόλα εναντίον Αρτέτα ή αν προτιμάτε, δάσκαλος εναντίον μαθητή. Στις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν έξι μήνες ο Αρτέτα έφυγε από το Μάντσεστερ όπου διατελούσε βοηθός του Γκουαρδιόλα.

Αυτό γιατί αποδέχτηκε τη μεγάλη πρόκληση να αναλάβει ως πρώτος προπονητής σε μία ομάδα την οποία υπηρέτησε και σαν παίκτης. Και όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις στο Έτιχαντ, αφού εκεί ως «κανονιέρης» έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Άρσεναλ: Η… πελάτισσα του Πεπ

Για αγγλικό ποδόσφαιρο μιλάμε, δεν μπορούν να λείπουν τα στατιστικά. Από το 2016 ο Γκουαρδιόλα είναι στον πάγκο της Σίτι. Σε επτά ματς Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία. Κοινώς δεν χάνει ποτέ.

Έχει ηττηθεί μόνο μία φορά το 2017 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ με 2-1 από τους κανονιέρηδες. Η τελευταία νίκη των Λονδρέζων στο Έτιχαντ έγινε το 2015 με 0-2.

Over στο 76.9%

Σε 13 ματς ως γηπεδούχος φέτος η Σίτι έχει επιβεβαιώσει 10 φορές το over 2,5 γκολ. Στον αντίποδα, βέβαια, η Άρσεναλ είναι ομάδα του under 2,5 εκτός έχοντας 8/13 (61.5%). Σε κάθε περίπτωση τα γκολ πάντα αρέσουν στους φιλάθλους, τόσο να τα βλέπουν όσο και να στοιχηματίζουν σε αυτά.

Το ζευγάρι ενδείκνυται για… γούστα! Στα 11/12 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα γκολ, με τα 11 από τα ματς να έχουν γκολ κι από τις δύο ομάδες. Θα δοθεί συνέχεια σε αυτή την παράδοση; Δείτε τι λένε οι αποδόσεις!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα