Χάρτης: Το status της επανέναρξης σε κάθε χώρα της Ευρώπης (pic)

Gazzetta team
Χάρτης: Το status της επανέναρξης σε κάθε χώρα της Ευρώπης (pic)

bet365

Ένα ενδιαφέρον γράφημα δείχνει διαβαθμισμένο τον χάρτη της Ευρώπης και το status της επιστροφής κάθε χώρας στη δράση, με ή χωρίς οπαδούς.

Μία μία οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν επανεκκινήσει τα πρωταθλήματά τους μετά τη δίμηνη ως και τρίμηνη αποχή από τη δράση ελέω κορονοϊού, με τις μόνες χώρες που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναστολή να είναι η Μολδαβία και η Ιρλανδία.

Η Ελλάδα ακολούθησε τα χνάρια της Bundesliga και το περασμένο Σάββατο έβγαλε τη σεζόν από τον «πάγο», με τους Γερμανούς να είναι οι πρώτοι που επανήλθαν και πλέον τη σκυτάλη των κορυφαίων Λιγκών να παίρνουν διαδοχικά Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία.

Το status κάθε χώρας της Γηραιάς Ηπείρου απεικονίζεται με χαρακτηριστικό τρόπο μέσα στο γράφημα που κυκλοφόρησε στο twitter και δείχνει τον χάρτη της Ευρώπης διαβαθμισμένο με διαφορετικά χρώματα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι είναι κίτρινο, που συμβολίζει την επανέναρξη χωρίς οπαδούς και στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, ενώ σε δεύτερο βαθμό κυριαρχεί το πράσινο και αφορά τις χώρες που έχουν επαναρχίσει με περιορισμένο αριθμό οπαδών στα γήπεδα (Σερβία, Ελβετία, Κροατία, Πολωνία, κλπ).

Από κει και πέρα με κόκκινο χρώμα εμφανίζονται οι χώρες στις οποίες ακυρώθηκε εντελώς η σεζόν, με τη Γαλλία να ξεχωρίζει και Ολλανδία, Βέλγιο και Κύπρο ανάμεσα σε αυτό το γκρουπ.

Μοναδική με το μπλε χρώμα η Λευκορωσία, στην οποία το πρωτάθλημα δεν σταμάτησε ποτέ εν μέσω πανδημίας.

Δείτε το γράφημα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα