Η Adidas «σχόλασε» τον Οζίλ μετά από χορηγία επτά χρόνων

Η Adidas «σχόλασε» τον Οζίλ μετά από χορηγία επτά χρόνων

Gazzetta team
Η Adidas «σχόλασε» τον Οζίλ μετά από χορηγία επτά χρόνων

bet365

Το πολυτελές συμβόλαιο του Μεσού Οζίλ έναντι 25 εκατ. με την Adidas φτάνει στο τέλος του, αλλά η εταιρεία-κολοσσός δείχνει απρόθυμη να το ανανεώσει λόγω του αμφιλεγόμενου δημόσιου προφίλ του Γερμανού μέσου της Άρσεναλ.

=Οι εποχές που ο Μεσούτ Οζίλ αποτελούσε δυνατό brand-name για τις αθλητικές εταιρίες ένδυσης στις τάξεις των Ευρωπαίων σταρ φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τόσο λόγω της αγωνιστικής του καθίζησης όσο και της δημόσιας φιγούρας του.

Η «Adidas» συγκεκριμένα, ο κολοσσός με τον οποίο ο 31χρονος Γερμανός είχε υπογράψει χορηγικό συμβόλαιο αξίας 25 εκατ. ευρώ από το 2013 όταν και αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, γυρίζει την πλάτη στον μέσο της Άρσναλ, αφού δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την «Bild», η απόφαση της γερμανικής εταιρείας έγκειται περισσότερο στο δημόσιο προφίλ του Οζίλ και τις τοποθετήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, με τις σχέσεις που διατηρεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποτελούν μελανό σημάδι για την εικόνα του.

Έτσι, επτά χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, όταν κι ο τότε σταρ των Μερένγκες «ακύρωσε» τη Nike για λογαριασμό της, οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί, ενώ με δεδομένο το αμφίβολο μέλλον του στους Κανονιέρηδες, ο Οζίλ αναμένεται να χάσει σημαντικό μέρος από το πλούσιο μέχρι πρότινος εισόδημά του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα