Ο Ζιγιέχ «λυγίζει» με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της μητέρας του (vid)

Ο Ζιγιέχ «λυγίζει» με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της μητέρας του (vid)

Gazzetta team
Ο Ζιγιέχ «λυγίζει» με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της μητέρας του (vid)

bet365

Ο Χακίμ Ζιγιέχ ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, αλλά θα κρατήσει χαραγμένα τα λόγια της μητέρας του, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσω του Άγιαξ και ενός βίντεο που συγκίνησε βαθιά τον Μαροκινό μέσο.

Οι αποχαιρετισμοί είναι πάντα δύσκολοι, ειδικά όταν πρόκειται για τον τόπο που γεννήθηκες και μεγάλωσες και τους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου. Αυτό καλείται να αντιμετωπίσει και ο Χακίμ Ζιγιέχ, ο οποίος λέει «αντίο» στην Ολλανδία, τη δεύτερη πατρίδα του και τη μητέρα του, το πρόσωπο που στάθηκε όσο κανείς άλλος για να φτάσει σε αυτό το σημείο της καριέρας του που διανύει σήμερα.

Μέσω ενός συγκινητικού βίντεο που πρόβαλε ο Άγιαξ στον Χακίμ, στην αίθουσα ενός θεάτρου, εκείνη του έδωσε τις ευχές της και τη μητρική συμβουλή για το νέο κεφάλαιο ζωής που ξεδιπλώνεται μπροστά του, στο Λονδίνο με τη φανέλα των Μπλε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα πας στο Λονδίνο. Κάνε το καλύτερο δυνατό, να προσέχεις πολύ και να συμπεριφέρεσαι ως τζέντλμαν. Σ' αγαπώ. Είμαι περήφανη για σένα. Καλή τύχη στο Λονδίνο».

Αν μη τι άλλο, ο Μαροκινός δεν θα μπορούσε να μην λυγίσει, με την κάμερα να απαθανατίζει την ιδιαίτερη στιγμή και τον ίδιο να δηλώνει: «Φυσικά και ξέρω για ποιο λόγο τα κάνω όλα. Είναι τα λόγια που λέει συχνά η μητέρα στο γιο της. Η μητέρα μου. Είναι μια περήφανη γυναίκα. Ξέρω πως είναι περήφανη ακόμα κι προσπαθεί να το κρύψει. Γνωρίζοντας τη δύσκολη ζωή που έχει περάσει, καταλαβαίνεις... Ήρθε εδώ σε μικρή ηλικία, μεγάλωσε εννιά παιδιά. Έχασε τον σύζυγό της τόσο νέα. Και τώρα μένει μόνη της. Όλα τα κάνω για εκείνη. Το κάνω γιατί το αγαπάω, αλλά είναι όλα για εκείνη. Αν δεν ήταν η μητέρα μου, θα είχα σταματήσει να παίζω ποδόσφαιρο πολύ καιρό τώρα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα