Σάντσες: «Με τον Μουρίνιο έχασα την αυτοπεποίθηση μου»

Σάντσες: «Με τον Μουρίνιο έχασα την αυτοπεποίθηση μου»

Κώστας Τόπας
Σάντσες: «Με τον Μουρίνιο έχασα την αυτοπεποίθηση μου»

bet365

Δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αλέξις Σάντσες καθώς ποτέ του δεν κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων».

Είναι γνωστό πως ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός δεν διένυσε και τις καλύτερες του ημέρες στο «Ολντ Τράφορντ» και ένας από τους λόγους ήταν η σχέση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σάντσες μετακόμισε από την Αρσεναλ στη Γιουνάιτεντ, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στη τεχνική ηγεσίας και μετά από αρκετές κόντρες που είχε μαζί του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Λέω τα πράγματα όπως είναι. Ο Μουρίνιο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο με τον τρόπο που προπονεί, με τον τρόπο που μελετά βίντεο, με τον τρόπο που κάνει τα πράγματα», ανέφερε αρχικά στο BBC για να συνεχίσει: «Αλλά τότε, στην ομάδα υπήρχε αυτό το συναίσθημα ότι μία ήσουν στο ρόστερ και μία ήσουν εκτός. Μερικές φορές δεν έπαιζα, μετά έπαιζα. Μετά πάλι το ίδιο. Ως ποδοσφαιριστής μετά από ένα σημείο χάνεις την εμπιστοσύνη προς τον προπονητή σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Είχα χάσει τη χαρά μου για το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα