«Ο Σάντσο μπορεί να πάρει την Χρυσή Μπάλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Σάντσο μπορεί να πάρει την Χρυσή Μπάλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Όουεν Χάργκριβς... έσταξε μέλι για τον Σάντσο, τον οποίο θα ήθελε να δει με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Τζέιντον θα ξέρει το δικό του παιχνίδι και θα πρέπει να βρει τί είναι το καλύτερο γι' αυτόν. Όμως, η Γιουνάιτεντ έχει ξεχωριστό και καλό σύνολο νέων παικτών και κάθε νεαρός παίκτης θα ήθελε να είναι μέρος σ' αυτό», είπε αρχικά ο Χάργκριβς στο «BT Sport» και συνέχισε:

«Είναι φανερό πως η Λίβερπουλ κι η Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξεφύγει από τον κάθε άλλο στην Premier League αλλά η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Τα πράγματα κάνουν κύκλους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει και παίκτες όπως ο Τζέιντον θα βοηθήσουν.

Ξέρει καλά το Μάντσεστερ επειδή ήταν στη Σίτι. Γνωρίζω ότι θα κοστίσει αρκετά χρήματα, αλλά θα έχεις έναν παίκτη που για την επόμενη 10ετία πρόκειται να είναι μοναδικός.

Αν μπορεί να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα; Ναι, γιατί ήδη ο αντίκτυπος που έχει με τον τρόπο παιχνιδιού του είναι εκπληκτικός.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να εξελιχθούν. Όμως αν κοιτάξετε παίκτες όπως ο Ρούνεϊ κι ο Τζέιντον τώρα, θα δείτε ότι είναι σπουδαίοι, εξαιρετικοί».».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα